Installatie

Al met al geeft onderstaande opsomming van werkzaamheden aardig weer wat wij allemaal voor onze klanten kunnen betekenen:

 • Sanitair werkzaamheden (nieuwbouw, onderhoud en reparatie)
 • Tegelwerk (nieuwbouw, onderhoud en reparatie)
 • Stucwerk (nieuwbouw, onderhoud en reparatie)
 • Badkamers
 • Toiletten
 • CV Ketel plaatsing, onderhoud en service (ook 24 uurs service)
 • Airconditioning in woonhuizen, kantoren, bedrijven (nieuwbouw, onderhoud en reparatie)
 • Dakwerk (zinkwerk, loodwerk, hemelwaterafvoeren, dakbedekking)
 • Zonneboilers
 • PV installaties
 • Diverse loodgieterswerkzaamheden zoals gasleidingen, waterleidingen, riolering, ventilatie, etc)

Maak gerust een afspraak met ons als je een van deze werkzaamheden door ons zou willen laten uitvoeren, via ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem direct contact op >

Geschiedenis Baderie van Wijk

Baderie van Wijk is van oorsprong een Loodgietersbedrijf. Opgericht in november 1965 startten wij met de werkzaamheden aan daken. Te denken valt dan aan zinken dakgoten, maar ook bitumineuze dakbedekking en hemelwaterafvoeren, etc. In die tijd plaatsten wij de gashaarden die in de woonkamer stonden en de losse geisers voor het warme consumptiewater die meestal (in een kastje) boven het aanrecht hing. Later werden de gashaarden moederhaarden met radiatoren daar aan vast gekoppeld en de geiser werden elektra of gas boilers. Nog weer later werden de boilers en moederhaarden omgezet in conventionele cv ketels met een tappotje voor warmwater. Uiteindelijk werden die weer verruild voor de HR cv combiketel zoals we die nu nog steeds kennen. Voor al die apparaten verzorgden en verzorgen wij nog steeds de plaatsing of vervanging, het onderhoud en de service bij storingen. Uiteraard installeren en repareren wij ook nog steeds riolering, water, cv en gas leidingen in huizen en panden bij particulieren en zakelijke klanten.

In die tijd werden de badkamers en toiletten in de huizen ook steeds belangrijker. Daarom kwamen wij met een mooie showroom met sanitair en tegels. Uiteraard bracht dit ook tegel-, stuc- en kitwerkzaamheden met zich mee. Tot op de dag van vandaag voeren wij dus buiten de badkamer ook kleinere klussen uit die hiermee gerelateerd zijn.

Installatie voorwaarden

Baderie van Wijk stelt hoge eisen aan technische producten en oplossingen. Daarom zijn wij aangesloten bij UNETO-VNI, die eisen aan het vakmanschap en daarmee aan de kwaliteit van Baderie Gouda stelt. Via regelgeving, normalisatie en certificering sturen wij op technische eisen aan installatieconcepten, producten en diensten. We doen er alles aan om de dienstverlening hoog niveau te houden. Lees hier meer over de voorwaarden.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen