Memento badkamer

De Memento badkamer is samengesteld uit producten van Hansgrohe en Villeroy & Boch. Dit resulteert in een erg stijlvolle badkamer met A-merk sanitair. Een garantie van kwaliteit dus. Door de kleuren wit en zwart gecombineerd te hebben oogt de badkamer rustig en heeft het een ruimtelijk effect.

Bezoek onze showroom >

De indeling

De Memento badkamer is dusdanig ingericht dat de badkamer heel geschikt is om met meerdere mensen tegelijk er gebruik van te maken. Dankzij de dubbele wastafel met dubbele kraan staat u elkaar niet meer in de weg. Boven de wastafel hangt een Villeroy & Boch spiegelkast. Een praktische spiegel met een opbergruimte waardoor de spullen niet meer op de wastafel hoeven te blijven staan maar in de kast gezet kunnen worden. 

Het toilet is een andere eye-catcher in de Memento badkamer. Het is een toilet van Villeroy & Boch, met softclose zitting. Dankzij de softclose methode sluit de zitting comfortabel. De Memento badkamer biedt de mogelijkheid om zowel een heerlijke douche te nemen als een lekker ontspannend bad. Zo kunt u altijd zelf kiezen hoe u wilt ontspannen. 

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen